Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Fysiotherapie Beckers

Als u een afspraak maakt voor een fysiotherapeutisch onderzoek en mogelijk behandeling, dan zal tijdens het eerste consult de fysiotherapeut u onderzoeken en bepalen of een behandeling noodzakelijk is. Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek zal er een behandelplan worden opgesteld.

Graag vragen wij nog even uw aandacht voor het volgende:

 1. Graag uw verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs meenemen bij het eerste bezoek.
 2. Cliënten dienen zich te gedragen volgens de algemeen geldende (fatsoens-) normen en waarden. De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen. Tevens is het verboden om te roken in de praktijk, en vinden we het fijn als u uw telefonische gesprekken buiten de praktijk voert.
 3. Fysiotherapie en aanvullende therapieën zit niet in het basispakket van de zorgverzekeraars. Het zit wel in de meeste aanvullende verzekeringen, maar soms met een beperkt aantal behandelingen. Als u over deze limiet komt, moet u de overige behandelingen zelf betalen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk in uw polisvoorwaarden. Fysiotherapie Beckers heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Cliënten dienen aan te geven of zij verzekerd zijn, bij welke maatschappij, onder welk nummer en of zij een aanvullende verzekering hebben. De declaratie fysiotherapie gaat rechtstreeks naar de zorgverzekeraar waar wij contracten mee hebben. Indien de cliënt een restitutiepolis heeft of achteraf blijkt dat hij niet voor deze zorg verzekerd is of meer behandelingen heeft gehad dan door zijn verzekering wordt vergoed, krijgt de cliënt alsnog een factuur van de gemaakte kosten toegestuurd, de kosten van behandeling van minderjarigen worden in rekening gebracht aan de wettelijke vertegenwoordigers. Bij niet-betaling door de patiënt binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur, is de patiënt van rechtswege in verzuim en kan Fysiotherapie Beckers incassomaatregelen treffen jegens de patiënt dan wel derden hiermee belasten. Alle met het incasso van de factuurbedragen gemoeide kosten, komen voor rekening van de patiënt.
 4. U bent vrij in uw keuze van fysiotherapeut. Wel is het zo dat een ieder van ons zijn eigen specialisaties heeft. Vraag hiernaar en geef eventueel aan of u een specifieke verwijzing heeft voor bv. manuele therapie, dryneedling, acupunctuur.
 5. Het is niet altijd mogelijk om uw fysiotherapeut zelf telefonisch te spreken. U kunt dan uw telefoonnummer achterlaten, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Tevens kunt u mailen om een afspraak te maken.
 6. Het maken en veranderen van afspraken kunt u telefonisch of per mail regelen. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. We zijn via mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 7. Indien u verhinderd bent, dient u tenminste 24 uur van tevoren af te bellen. De behandeling zal dan niet in rekening worden gebracht. Als u dezelfde dag dat u de afspraak heeft afbelt, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.
 8. Bij het oefenen in de trainingszaal graag (sport) schoeisel gebruiken, die u niet buiten gebruikt, een handdoek is verplicht bij het gebruik maken van de oefenruimte. Tevens vragen wij u de oefentoestellen schoon te maken na gebruik.
 9. Om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, wordt een registratie van medische en administratieve gegevens bijgehouden. Op deze registratie is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens die worden geregistreerd, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot de gegevens en het inzagerecht van de patiënt. De medewerkers van Fysiotherapie Beckers gaan zorgvuldig om het deze gegevens, hebben geheimhoudingsplicht en houden zich hierbij aan deze wettelijke regels.
 10. Fysiotherapie Beckers is aangesloten bij de KNGF, NVMT, NVA en BATC. Behandelingen worden uitgevoerd volgens de gedragsregels en richtlijnen van deze verenigingen.
 11. Met uw persoonlijke en medische gegevens gaan wij zorgvuldig om volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 12. Klachtenregeling: Fysiotherapie Beckers is aangesloten bij het KNGF en de fysiotherapeuten zijn als Registerfysiotherapeut geregistreerd. Klachten worden afgehandeld conform de door het KNGF opgestelde reglementen en voorwaarden.
 13. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u desondanks een opmerking of een klacht, dan vragen wij u dat kenbaar te makenARB2018 LOGO

 

Banner onderaan 1ste pagina

Ga naar boven