Sinds augustus 2014 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Ron Beckers.

De huiselijke sfeer binnen deze praktijk, zoals die door onze patiënten wordt ervaren, is voor mij heel belangrijk om mijn werk vanuit mijn gevoel te kunnen doen.

In juni 2014 heb ik mijn HBO diploma ‘Fysiotherapie’ behaald aan Zuyd Hogeschool te Heerlen.

De opleiding tot ‘Master of Oncologic Physical Therapy’ heb ik in juni 2019 behaald bij Avans+ te Breda. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van mensen die met kanker en/of de gevolgen ervan te maken krijgen. Op het moment dat mensen met kanker te maken krijgen komt heel veel op hen af. Mijn kracht is om een luisterend oor te bieden zonder meteen een oordeel te vellen. Het is heel belangrijk dat mensen, naast het fysieke aspect, zich prettig voelen en over hun emoties durven te spreken. Het verwerken van emoties is namelijk net zo belangrijk als het fysieke aspect om er weer bovenop te komen.
Van oktober 2020 t/m maart 2021 zal ik de opleiding Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder volgen. Na het afronden van deze opleiding ben ik in staat om patiënten met lymfoedeem te behandelen.

In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd hardloopster. Ik train hard om de nationale top op de 800 meter te bereiken.

.

 

RB2018F Sharon

Sharon Trienes

Fysiotherapeut
Oncologische fysiotherapeut


Linde 18
6191 GG  Sittard
Tel. 046-4000893
sharon.trienes@ronbeckers.nl

Banner onderaan 1ste pagina

Ga naar boven