Ik ben Gertie Bus, woon samen met mijn partner, zoontje en hond in Beek. In 2012 heb ik de opleiding “revalidatiewetenschappen en kinesitherapie” aan de Katholieke Universiteit Leuven afgerond. Direct hierna ben ik als kinesist (het Vlaams voor fysiotherapeut) begonnen met werken over de grens in België. Om mijn kennis en kunde aan te vullen ben ik gelijktijdig gestart met de masteropleiding tot manueel therapeut aan de Vrije Universiteit Brussel en heb ik in 2015 ook hier mijn diploma van ontvangen. Omdat de ontwikkelingen van de medische wetenschap binnen ons vak niet stil staan, is continue bijscholing erg belangrijk. Daarom heb ik mij onder andere verder gespecialiseerd in Dry Needling; een mooie aanvulling op de manuele therapie.

Inmiddels werk ik al wat jaartjes met veel plezier voor fysiotherapie Beckers. Een goed team en ontspannen sfeer in de praktijk zorgen ervoor dat het een aangename plek is om naartoe te komen.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik uren in de natuur te vinden met mijn hond “Leffe” en doen we samen mee in de wedstrijdsport. Ook bekijk ik wekelijks de wereld vanaf de rug van het paard en ben ik op het badmintonveld te vinden. Het (plezier in) sporten maakt deel uit van de gezonde leefstijl die ik graag aan mijn patiënten zou willen meegeven.

.

 

RB2018F Gertie

Gertie Bus

Fysio- en manueeltherapeut
Dry Needling


Linde 18
6191 GG  Sittard
Tel. 046-4000893
gertie.bus@ronbeckers.nl

Banner onderaan 1ste pagina

Ga naar boven